Oavsett om du siktar på OS-guld eller att bli mästare på att hantera din smärta eller stress så kan jag ge dig verktygen för att du ska klara det!

Känner du igen dig i någon av dessa?

Idrottare, smärtkrigare eller entreprenör/företagsledare?
Vissa av mina klienter identifierar sig med alla tre,
andra identifierar sig med en del.

Oavsett vilken/vilka delar du identifierar dig med så har jag verktygen som kan hjälpa dig att nå dina mål på
ett långsiktigt och hållbart sätt.

Idrottare

Oavsett om du vill vinna OS-guld eller klara att springa ett 5 km-lopp så är den mentala träningen avgörande för hur bra du kommer att lyckas. Den mentala träningen är lika viktig som den fysiska träningen.

Smärta

Lever du med fysisk smärta? Vill du få individuell hjälp med din mentala smärthantering? Smärtan börjar och slutar i hjärnan, därför har den mentala smärthanteringen en viktig roll i hur din smärtresa kommer bli.

Stresshantering
Entreprenör
Ledare

Att vara entreprenör eller ledare är ofta ensamt. Att kunna bolla idéer, få klarhet och stöttning på vägen tar dig och ditt företag till nya nivåer.
Att jobba proaktivt för att förebygga stress är den bästa investering du kan göra för dig själv, ditt ledarskap och ditt företag. 

Vem behöver coaching?

Vill du ha hjälp att nå dina mål? Är du idrottare på elit- eller amatörnivå?
Eller har du en skada/sjukdom som gör att du har fysisk smärta?
Eller är du en entreprenör/ledare som försöker sätta upp mål men sen har svårt att nå dem och svårt att känna dig nöjd när du väl klarar ett mål?
Oavsett om du identifierar dig med en eller flera av ovanstående beskrivningar så har jag verktygen och kunskapen för att hjälpa dig framåt.

Många tror att det bara är elitidrottare som behöver en coach. Varför skulle inte just du behöva en coach? Varför skulle inte du vilja kunna nå dina mål eller lära dig hantera din hjärna för att må bättre i din vardag?

Hjärnan är det mest kraftfulla verktyget som finns. Det är den som ligger bakom alla coola (och ocoola) uppfinningar. Det gäller bara att lära sig hantera den på bästa sätt för att kunna använda den fullt ut. Det handlar om allt från vilka ord man använder, förstå sina tankar, kunna slappna av och fokusera i stressade situationer, sätta hållbara mål och bygga nya vägar i hjärnan.

Brukar du tänka att det inte är någon idé att sätta upp mål för du kommer ändå aldrig att nå dem? Då kan jag hjälpa dig! Vi behöver alla någon som peppar, pushar och ser saker ur andra synvinklar för att kunna nå dit vi själva vill.

När du bokar coachingsamtal med mig får du någon som "håller dig i handen" medan du klättrar upp mot toppen av ditt bästa jag, jag pushar dig så att du vågar ta ett steg till och ett steg till. Jag hjälper dig att identifiera dina mål och ger dig verktyg hur du skapar hållbara mål, mål som du klarar av att uppnå och som blir hållbara över tid.

För att du ska känna dig säker på att jag är rätt mental tränare för dig och för att jag ska vara säker på att du är rätt klient för mig, som jag verkligen kan hjälpa framåt, så bjuder jag dig på ett Discovery Call. Ett kortare, första samtal där vi får en möjlighet att prata med varandra och jag kan berätta mer om olika typer av upplägg som kan fungera för dig. Först därefter bestämmer vi om vi ska fortsätta jobba tillsammans.

Jag ser fram emot att hjälpa dig på vägen mot toppen av ditt bästa jag! 

hur når andra
sina mål?

Hur sätter man ett mål egentligen? Hur orkar man kämpa även de dagar när allt känns tungt?

Varför anlita en coach?

Därför att du har en önskan om att skapa en förändring, men hur ska du nå dit? Ensam är inte starkast. En coach stöttar, peppar, utmanar och ger dig verktyg för att du ska komma framåt.

Hur går det till?

Vi håller våra möten online, via Zoom. Det ger dig möjlighet att befinna dig var som helst i världen. Du får övningar, workbooks och ljudfiler att göra mellan våra möten och vi följer upp hur det går och stämmer hela tiden av så att du fortsätter mot ditt mål.

Är det inte bara för proffs?

Jag hjälper dig bli proffs inom ditt område! Oavsett om det handlar om att ta OS-guld, springa 5 km, hantera din smärta på bästa sätt och få ett värdefullt liv igen eller att bli en bättre och mer hållbar entreprenör, ledare. 
Ingen blir bättre utan stöttning, utmaningar, verktyg och pepp!
Att lära sig träna hjärnan - det mest kraftfulla verktyget i världen - är precis lika viktigt som att träna fysiskt kontinuerligt!

Susannes Story

Jag valde att ta hjälp av Cattis då jag märkte att jag inte hade några tydliga mål längre, vilket jag alltid haft. Jag kände också att jag behövde ett bollplank och någon som jag kunde prata med utan att den personen väntade sig något tillbaka och dessutom utmanade mina tankar.

Som chef och egen företagare så förväntas jag att berömma alla andra, ge feedback, stötta, följa upp men jag får sällan sådan feedback tillbaka. Jag ställde upp så mycket för andra, både privat och i jobbet, att jag mådde dåligt av det själv. Jag skulle bara vara den urstarka.

Jag började även ta åt mig från kritikerna som talade om att jag drev på för hårt, tog för stor plats och hördes för mycket. Det gjorde att jag tystnade, drev på lite mindre och började ifrågasätta mig själv. Och det ledde såklart till att jag inte utnyttjade min fulla potential och det som jag är bra på. Detta gjorde såklart att jag inte mådde riktigt bra.

Cattis har skapat ett väldigt bra ställe att coacha på: genom att promenera i naturen. Detta har varit ett väldigt bra inslag i coachingen vilket har gjort att jag kunnat slappna av o få igång tankarna på ett bra sätt och samtidigt fått lite motion. Nu har jag hittat tillbaka och känner igen mig själv och mår mycket bättre.

Jag har med hjälp av Cattis kompetens insett att vara Susanne Melander är att:
- Vara glad
- Ta plats
- Driva på
- Höras
- Ta hand om andra utan att må dåligt av det själv

Susanne Melander

Melanders Affärsutveckling AB

Välj det alternativ som passar dig bäst!

Starter
5 Tillfällen

8.995 KR

SEK inkl. moms


 • 1:1 coaching online á 45 min, 5 ggr
 • Mentala träningsprogram personligt utformade för dig och din framgång
 • Ljudfiler med avslappnings-, målbilds- & mindfulnessövningar
 • Möjlighet att dela upp betalningen på fyra månader.

Performance
10 Tillfällen

15.955 KR

SEK inkl. moms


 • 1:1 coaching online á 45 min, 10 ggr
 • Mentala träningsprogram personligt utformade för dig och din framgång
 • Ljudfiler med avslappnings- & mindfulnessövningar 
 • Personliga ljudfiler med dina målbildsövningar 
 • Planeringsverktyg för dina mål, strategier & rutiner
 • Personlig feedback mellan coachingsamtalen 
 • Workbooks
 • Möjlighet att dela upp betalningen på sex månader. 

V.I.P. 12 månader

95.495 KR

SEK inkl. moms


 • 1:1 coaching online á ca 30-45 min,  varje vecka*
 • 4 st personliga heldagsmöten under året, inkl. lunch.
  (i Stockholms-området, resa ingår ej)
 • Personlig feedback mellan coachingsamtalen
 • Mentala träningsprogram personligt utformade för dig och din framgång
 • Planeringsverktyg för dina mål, strategier & rutiner
 • Ljudfiler med avslappnings- & mindfulnessövningar
 • Personliga ljudfiler med dina målbildsövningar
 • Workbooks
 • Tillgång till programmet "Mind your brain, master the pain" (gäller smärtcoaching)
 • För att du ska känna dig säker på att jag är rätt mental tränare för dig och för att jag ska vara säker på att du är rätt klient för mig, att vår kemi fungerar ihop, så bjuder jag dig på ett kostnadsfritt Discovery Call. Först därefter bestämmer vi om vi ska fortsätta jobba tillsammans. 
 • Möjlighet att dela upp betalningen på tolv månader. 

Fler uttalanden från mina klienter

Tack för en fantastisk coachningssession!
Din lyhördhet gjorde mej trygg och dina konkreta tips till handling känns både lätta att göra och smarta på vägen.

Jenny Sandofrs

Författare och webbutvecklare

Cattis har ett individuellt synsätt på mig som kund. Trots lite teknikstrul så gick coachningen mycket bra. Professionellt bemötande och eftertänksamt förhållningssätt. Kommer absolut anlita Cattis igen.

Martin

Ledare inom vårdsektorn

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

När du bokar in ditt första samtal så väljer du vilket betalningsalternativ som passar dig bäst. Sen kommer du vidare till en bokningssida där du bokar in en tid som passar dig. Du får sedan ett mail med en länk till vårt coachingsamtal. Vi ses online via den digitala plattformen Zoom. Du kan enkelt ladda ner appen/programmet till dator/telefon/surfplatta.
Bara klicka på länken så får du upp alternativet att ladda ned programmet. 

Vi har ett coachingsamtal varje vecka, samtalet är ca 30-45 minuter.
När du bokar V.I.P. coaching för ett år med mig kommer du ha en helt annan tillgång till att ställa frågor och kunna bolla med mig även mellan våra coachingsamtal. Du får med dig så mycket mer kunskap och stöttning i alla lägen som livet kan erbjuda under ett år än vad som är möjligt att dela med sig av i de kortare coachingprogrammen.
Undantaget är under semester samt helgdagar vid jul, nyår och påsk.

Att förändra en vana, ett beteende och verkligen implementera det i sin vardag går inte över en natt, inte heller med ett enstaka coachingsamtal. För att skapa en långsiktig och hållbar förändring så behöver vi flera gånger tillsammans för att verkligen få till en förändring.
 

1:1 coaching är för både kvinnor och män.
I 1:1 coachingen tar jag emot både de som lever med smärta, men även idrottsmän/kvinnor och entreprenörer.
Hur kan jag vara så bred i min coaching? Därför att jag har jobbat med alla dessa grupper under många år och hjärnan fungerar på samma sätt, oavsett vilken grupp du tillhör.