Se webinaret 

Mind your brain,
Master the pain

Upptäck hur du kan träna din hjärna för att kontrollera den fysiska smärtan, så att du kan bli av med rädsla för rörelse och hopplöshet och få ett mer värdefullt liv!

Har du kontroll över smärtan? Eller styr smärtan dig?

Skulle du också vilja göra de saker du älskar men du känner dig alltid stoppad av smärtan?

Välkommen att delta i mitt webinar om hur du kan träna din hjärna för att behärska den långvariga smärtan. Jag kommer att vägleda dig genom mindset, strategier och life hacks så att du kan ta kontroll över din smärta och över ditt liv igen.

Smärtan är en del av dig, men låt inte smärtan styra ditt liv och definiera vem du verkligen är!

Tack för ett riktigt bra webinar. Jag ville bara säga att ditt webinar gav mig hopp.

Martina

Tack för ett mycket inspirerande och hoppfullt webinar!

Linda

Jag lärde mig så mycket av ditt webinar. Tack för all kunskap och inspiration du delade!

Jessica

I det här webinaret kommer du få:

Mental träning/resiliens

Hur du kan träna din hjärna för att skapa nya vägar bort från smärtcentret. Samt hur du kan stärka din mentala resiliens.

Mindset

Mindset, acceptans och hur du kan ändra ditt beteende för att få en mer hållbar livsstil under din smärtresa.

Strategier och rutiner

Strategier och rutiner för ditt dagliga liv för att nå dina mål på ett hållbart sätt och börja leva ett mer lyckligt och värdefullt liv.

Motivation

Vad har motivation att göra med långvarig smärta? När du förstår hur din hjärna fungerar och vad som motiverar dig, blir det lättare att skapa förändringar i ditt liv. Verklig och värdefull förändring.

Fysisk aktivitet

När du arbetar med både fysisk och mental träning kommer du att lära känna din egen kropp och dess signaler på ett mycket bättre sätt och det är en av huvudnycklarna för att sänka dina smärtnivåer och öka din energi.

Och mycket mer...

Och det här är jag

Som föreläsare, mental- & smärtcoach är min största passion att hjälpa andra människor att hantera sin smärta på ett bättre sätt. Det ger mig så mycket lycka och lättnad när mina klienter berättar vad de har åstadkommit när de har använt mina verktyg och strategier. Det är en ära att coacha människor till att få leva ett liv med minskad smärta och ökad energi och glädje.

Jag har en lång historia med 4 olika ryggskador och jag lever med konstant smärta sedan år. Det har gjort mig mycket intresserad av kroppen och hjärnan och min vision är att hjälpa många kvinnor som lever med långvarig smärta att anpassa sig till utmaningen att leva med smärtan som följeslagare istället för en fiende.

I det här webbinaret får du verktyg och kunskap som jag själv har använt i många år och som nu också har verifierats av vetenskapen. Jag har ett bra samarbete med några av de bästa forskarna inom smärtfysiologi vid Karolinska institutet i Sverige, med föreläsningar för läkare och fysioterapeuter om livet med långvarig smärta. Så jag hjälper båda klienterna med att förbättra sin smärtresa och jag lär framtidens vårdpersonal att möta sina patienter med förståelse och kunskap.

Jag vill bryta stigmatiseringen om långvarig smärta.
Låt oss prata om det!

Cattis