Föreläsningar & Workshops

Boosta företaget eller teamet med en föreläsning eller workshop som ger kunskap, inspiration och verktyg som ger er långsiktigt hållbara lösningar som skapar ökad produktivitet, lönsamhet och human hållbarhet. 

Unikt och designat för er

Självklart designar jag föreläsningar och workshops utifrån era behov just nu. Nedan ser du några exempel på föreläsningar som jag genomför. Mitt expertområde är inom smärt- och stresshantering och mental resiliens.

När dina medarbetare har engagemang, motivation och lojalitet gentemot företaget så blir ditt företag mer lönsamt. Det låter inte så svårt kanske.
Men hur gör du det i praktiken?

Vet du hur många av dina medarbetare som lever med fysisk smärta? Troligtvis inte. Det är inget som folk pratar om. Var fjärde person lever med smärta på ett eller annat sätt. En del är ofta sjukskrivna, andra har mer sjuknärvaro där de inte produktiva vilket ger ett stort bortfall i lönsamhet för företaget.

Visste du också att smärta är en av de vanligaste grundorsakerna till stress, utmattning och beroendesjukdomar som t.ex. alkohol- och narkotikamissbruk? Så när du kan skapa bättre förutsättningar för dina medarbetare att förebygga smärtproblematik så förebygger du också sjukskrivning, sjuknärvaro, produktionsbortfall, minskad lönsamhet och inte minst, individens lidande. Det här är en win-win-win, för företaget, för den enskilde individen och för statskassan. 

Online eller offline

Alla föreläsningar, workshops och utbildningar kan genomföras både digitalt eller fysiskt på plats. Det är också möjligt att kombinera detta, med några fysiska föreläsningar och några digitala.
Så vi möts där du är, oavsett om det är på den fysiska plats du befinner dig eller digitalt via dator, telefon eller surfplatta. 

Mind your brain, Master the pain

Visste du att du kan träna din hjärna för att behärska fysisk smärta. Jag kommer att vägleda dig genom mindset, strategier och life hacks så att du kan ta kontroll över din smärta och över ditt liv igen.

Den här föreläsningen ökar förståelsen, minskar skammen och ger både företaget och individen verktyg för att skapa en mer hållbar vardag, med en lägre och jämnare smärtnivå. Vilket ökar produktiviteten och minskar sjukfrånvaron.

Företagets vassaste verktyg
-
medarbetarnas mentala resiliens

 Att lära sig hantera sin hjärna och kunna återhämta sig snabbare och mer effektivt har verkligen visat sig vara en framgångsfaktor under pandemin. Inte så konstigt kanske. När Amerikanska Marinkåren gjorde studier på soldater som fått jobba med att stärka sin mentala resiliens innan de skickades ut i krig så visade testerna tydligt att de hade en betydligt bättre återhämtningsförmåga att bearbeta de trauman de upplevt i krigsdrabbade områden jämfört med de som inte fått möjlighet att stärka sin mentala resiliens.

Det här är något som ni som företag har stor nytta av för att era medarbetare ska kunna hantera olika situationer som de ställs inför.

Det här säger andra kunder

Cattis presented her experience of living with chronic pain and how she has managed to cope with it, to medical students at Karolinska Institutet as part of their training in pain physiology.
She gave a good overview of the problems at hand, with a balanced and engaging approach and presented in fluent English.
Finally, she participated actively in the following discussion. In sum, the presentation was informative, engaging and very well presented.

Eva Kosek

Professor Dept. of Clinical Neurophysiology Karolinska Institutet

Ämnet Cattis pratar om är högaktuellt och hon har ett varmt sätt att prata på inför deltagarna vilket gör att man lätt tar till sig det hon säger.

Cattis bjöd in till engagemang, så det blev en väldigt bra KOMMUNIKATION mellan Cattis och deltagarna. Vidare så får man så mycket matnyttigt med sig, stor hjälp för att kunna jobba vidare med för att få balans i vardagen.

Andréas Kson Edman 

Ligula Hospitality Group

Är du redo att skapa långsiktigt hållbar förändring på riktigt för dig och ditt företag?