Om Cattis

Som mental coach & smärtcoach är mina största passion att hjälpa andra människor att hantera sin fysiska smärta på ett bättre sätt. Det ger mig så mycket glädje och lättnad när mina klienter berättar för mig vad de åstadkommit när de har använt mina verktyg och strategier. Det är en ära att coacha människor till att leva ett bättre liv med minskad smärta och ökad energi och glädje.

Jag har en lång historia med fyra olika ryggskador och jag har levt med långvarig smärta i 30 år.  Det här har gjort mig väldigt intresserad av kroppen och hjärnan och min vision är att hjälpa minst 100 000 kvinnor som lever med långvarig smärta att klara utmaningen att leva med smärtan som sin kompanjon istället för sin fiende.
Jag delar med mig av verktyg och kunskap som jag själv har använt under många år och som nu även är vetenskapligt bevisat den mest effektiva metoden för att hantera långvarig smärta.

Jag har ett nära samarbete med några av de bästa forskarna inom smärtfysiologi på Karolinska Institutet i Stockholm. Tillsammans med dem håller jag föreläsningar för både läkarprogrammet och fysioterapeutprogrammet under deras smärtkurser.
 
Så jag hjälper både klienter att förbättra sin smärtresa och jag utbildar framtidens vårdpersonal hur de kan bemöta sina blivande patienter med förståelse och kunskap.
Jag har blivit utslagen många gånger, men jag har byggt upp en stark mental resiliens och har klarat att resa mig upp, gång efter gång. Nu har jag ett framgångsrikt företag där jag hjälper andra med sitt självledarskap, nå sina mål och skapa en långsiktigt hållbar vardag.

Allting är möjligt - du kanske bara behöver göra det på ett annat sätt. Jag hjälper dig att hitta din bästa väg för att hantera din hjärna och din smärta, för att du ska få ett värdefullt och glädjefyllt liv igen.

Jag vill bryta stigmat kring långvarig smärta!
Vi behöver prata om det!

Cattis Olsson
Pain Coach

Boka ett Discovery Call med mig!